Направи си сам книгоразделител с паметника Шипка

В навечерието на българския национален празник ви показваме идеалния спътник за книгите на тема трети март, както и всички други, разбира се.

Направихме този книгоразделител с паметника Шипка и гордо развято българско знаме, за да могат децата да го оцветят по свое желание и да го ползват с удоволствие.

Книгоразделител с паметника Шипка, безплатен шаблон

Разпечатайте шаблона, разрежете и оцветете. 

Ламинирайте го, за да го запазите за дълги години. Ако нямате ламинатор използвайте идеята, която сме споделяли и преди.

След като изрежете ламинираните книгоразделители, направете дупка в горния край и вържете връв или памучна прежда с цвят по желание и мънисто за тежест. 

Паметникът Шипка, книгоразделител

От опита, който имаме, ще ползвате този книгоразделител по-дълго, отколкото очаквате.

Много ще ни зарадвате, ако след като осъществите този проект с децата ни покажете снимки.

Оригиналната илюстрация открих в Блог за образователни и творчески теми Dingileva's classroom и преработих за нашия проект с позволението на авторката.

Още патриотични проекти от ЗаБавно детство можете да откриете тук.

Когато изтегляте ресурси от този блог, вие се съгласявате да спазвате лиценза и условията, при които те са споделени, а именно: Имате право да изтегляте, да правите копия на ресурса и да ги споделяте в интернет при условие, че винаги оставяте линк към оригиналната статия в блога ЗаБавно детство. 

Когато използвате принтирани копия на ресурсите, трябва да оставите видими името и линковете към ЗаБавно детство. Нямате право да използвате материалите с търговски цели. Нямате право да ги променяте и дообработвате.

Коментари