За бавния живот и гласа на ангелчето

Забързаното ежедневие ни кара да възпитаваме забързано, да игнорираме сигнали, да пропускаме моменти от развитието на децата. 

Преди много години в нашето семейство избрахме да не е така. Избрахме да живеем бавно, да обръщаме внимание на простичките неща, да усещаме ритъма на природата, да запазим ценностите, които все по-често изглеждат забравени в обществото. 

Затова и наблягаме на Православието. За вдъхновение се обръщаме към примера на светиите. Кратките жития, които четем всяка сутрин с Момчето сякаш настройват душите ни за най-фината и красива мелодия на живота. С годините виждам какъв стабилен мироглед оформя Момчето, с морал, който ме кара да се гордея. И то само от четене. Всеки ден по страничка. Дори без обсъждане и нравоучения... 

Пиша всичко това, за да ви разкажа за една великолепна книжка издадена през 1945 г., която днес група ентусиасти преиздават, усетили че непреходните християнски ценности, на които тя учи, трябва да бъдат припомнени и на малки, и на големи.

Затова с много любов те връщат към живот думите на Станислав Ваклинов и илюстрациите на Вадим Лазаркевич, събрани в книгата с прелестното заглавие „Гласът на Ангелчето“.

Най-вълнуващото е, че тази книга се предлагаше напълно безплатно! 

За жалост тиражът свърши. 

За радост имам възможност да помогна за следващия тираж с дарение.

Повече за книгата можете да научите директно от страницата Гласът на ангелчето

А ако съм ви заинтригувала и съм събудила желанието ви към Православна детска литература, моля помогнете на тези добри хора да извършат своето добри дело!

Сметката им е в Revolut:

IBAN: LT51 3250 0793 6871 4223

BIC: REVOLT21

MARTINA DIMITROVA / @martinhs5l 

Основание – Дарение за следващ тираж на „Гласът на Ангелчето“.

Благодаря!

Коментари