Св. Св. Кирил и Методий – триизмерна апликация

Ако търсите творчески проект, с който да отпразнувате 24. май с детето си, и който да бъде отправна точка за научаване на повече за светите братя Кирил и Методий, ето го – със съвсем кратко време за подготовка и елемент на рециклиране. 


Необходими материали:




Принтирайте, оцветете, изрежете.

Залепете главите на дебелата хартия, за да са по-стабилни. 

Направете по два разреза на всяка ролка, достатъчно дълбоки, за да влязат удобно главите.

Лентите, които стърчат от раменете трябва да прегънете и да залепите върху ролките.
Използвайте молив, около който да огънете леко листа с написаната азбука, който държи Св. Кирил, за да изглежда по-естествено.

Сега залепете телата, като НЕ слагате лепило по ръцете, за да придадете обем на фигурите.



Готово! 

*Изтеглете шаблона от тук. Автор на оригиналното изображение на Кирил и Методий, което преработих за целите на този проект е Светлината на храма.

Когато изтегляте ресурси от този блог, вие се съгласявате да спазвате лиценза и условията, при които те са споделени, а именно: Имате право да изтегляте, да правите копия на ресурса и да ги споделяте в интернет при условие, че винаги оставяте линк към оригиналната статия в блога ЗаБавно детство. Когато използвате принтирани копия на ресурсите, трябва да оставите видими името и линковете към ЗаБавно детство. Нямате право да използвате материалите с търговски цели. Нямате право да ги променяте и дообработвате.


Коментари